Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lidelsefylla

Jag fyller på med förhoppning om att bli full...


blodfull, tankfull, lidelsefull, kärleksfull






...tyvärr finns det inte på bag in box








Fri vers av prima donna
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-04 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prima donna