Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som det kan slå <3


Ett hjärta är nog större än så

Ryms du i mitt hjärtas kammare
spolas så runt i
Venetianska veners gondolers
arteriella berg o dalbana

Knyter du upp sinusknutan
sänder dina elektriskt laddade impulser
Väver ditt namn i min hjärtvävnad
Syresätter dig ned

Trehundra gram
det är vikten
inklusive
Du




Fri vers av prima donna
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-04 14:18



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Inklusive det måttlösa...

Bra hur du börjar flera rader med verb, som du nyligen berömde mig för!

(ang nedan: läs Destination Hjärnan /The Fantastic Voyage av Isaac Asimov!)
2010-01-04
  > Nästa text
< Föregående

prima donna