Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älskling


kino

jag minns hur vacker du var när vi skulle titta på vår favoritfilm men det enda vi faktiskt tittade på var varandras reflektioner i skärmen. vi var musik och färger. du har etsat sig fast på alla mina insidor. dina avtryck är förevigade på min hud. vart jag än vänder mig hur jag än vrider blir verkligheten fin och mörkret bara skuggor när livet får handla om dig med mig. när du säger att du vill vara med mig. på franska.




Fri vers av miraklet
Läst 270 gånger
Publicerad 2010-01-02 23:35



Bookmark and Share


  Agnes
Den här gillar jag. Det finns en skärpa och sårbarhet mellan raderna, Och även om det är en "kärleksförklaring" saknar den gu'bevars lull-lull och rosa klet.



En liten hint bara.... jag misstänker att du menar reflexer på skärmen, (reflektioner betyder ungf. eftertanke).
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

miraklet
miraklet