Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
twóp pou té


Svart snö

mitt kvantum
rinner lugnt
ur stuprännan
ner på marken

mellan skadorna på torklinan
ser du mig
le




Fri vers av mLite
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-03 01:09



Bookmark and Share


  blaite
Så j-a bra
2010-06-29
  > Nästa text
< Föregående

mLite
mLite