Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett ögonblick...


ett ögonblick

av skratt

 

en yttring

utav glädje

 

över livets streck

och tilltag

 

ville ögonblicket

skulle vara

 

stanna evigt

i sfärens värme

 

evig värme

fylld av skratt

 

 

(c) tk.




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 343 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-03 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra