Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lämningar efter ett återseende....


Känner ännu dina läppars beröring.....

Känner ännu dina läppars beröring på mina
förstår inte varför du lockar mig så
jag vill inte vara mer än din vän
det finns ingen plats för mig i ditt liv
mitt liv är fullt och rikt utan dig

Jag såg i dina ögon i din vänliga blick
du har ingen kärlek att ge mig
jag bad dig att vara min vän
jag får precis vad jag bad om
stilla mitt hjärta innan det krossas

Är det just för att jag inte kan få dig
inte kan binda dig till mig
du tycker om mig det vet jag
men jag är bara en statist i ditt liv
jag flyr dig och kommer tillbaka igen och igen

Hur länge ska jag känna dina läppars beröring
hur länge ska du stjäla mina tankar
du är söt som en sockerbit
men hård som en bröstkaramell
jag döljer smärtan bakom mitt vackraste leende

Ingen ska få veta att mitt hjärta skrapat sig
mot din svala polerade yta
du får inte veta hur du lockar mig
du erbjöd mig din kropp men inte ditt hjärta
jag vill ha mera än du kan ge så jag måste tacka nej

Så låt oss vara vänner om vi kan
håll mig försiktigt och kyss mig godnatt
en vänskaplig puss som bränner som eld
jag är bara den där knäppa kvinnan
som inte förmår att lämna dig ifred i ditt perfekta liv





Fri vers av desperado
Läst 384 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-03 16:12



Bookmark and Share


  chaii
galet bra! det komplexa i känslor och relation beskrivs på ett väldigt vackert sätt
2010-06-04

  Niclas Petersson VIP
"Ingen ska få veta att mitt hjärta skrapat sig
mot din svala polerade yta"
Oerhört vackert. Sårbart.
2010-02-19

    Bodil Sandberg
Här skriver du lite annorlunda mot vad du brukar..lite mer som en liten novell men gud så bra du gör det!!det är som att man hör en röst ..allvarlig och smått skälvande..fantastiskt snyggt!!!
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado