Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naxos


Taksättaren

Som en chanslös nervös dansös
eller som en handlös pompös massös
så ramlar jag och fumlar med ord
men vi är många som gör det på moder jord
det är bara så att jag gör det lite bättre
än de flesta andra på poeter.se ......vahettere...




Fri vers av Lucidor
Läst 615 gånger
Publicerad 2005-10-25 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lucidor
Lucidor