Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tycker att Korns nya video är ganska skoj med alla hiphopartister.


transistor

Du kan slåss för rättvisa och jobba ideellt
för att barnen och djuren eller nåt annat snällt
eller plugga dig svettig och läsa något viktigt
och få ett kostymjobb och tjäna pengar på riktigt
kanske öppna en butik och förverkliga en dröm
men om du tror att jag kommer göra nåt liknande - Glöm!




Fri vers av Lucidor
Läst 607 gånger
Publicerad 2005-11-09 06:27



Bookmark and Share


  Isla Estrecho
hahaha ingressen?? De är så jäkla fult och kul när du lägger ut titlar och dyl. som har absolut INGENTING att göra med det som är skrivet!
2005-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Lucidor
Lucidor