Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke jag slogs av


Du är ensam

Ensamhet är det enda rätta
man slipper skyldighet och krav
för ensam till världen du kom till rätta
och ensam ska du sänkas ned i din grav
Dina problem är det bara du som har
och bara du själv kan lösa dina tvister
dom andra kommer springa och lämna dig kvar
när isen under era fötter brister
och du faller ner ensam i iskall älv
och alla andra som stod brevid flyr dig
för var och en bryr sig bara om sig själv
och om dig är det bara du som bryr dig




Fri vers av Lucidor
Läst 665 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-06 22:05



Bookmark and Share


  minette
jag hoppas att det inte är så....
2007-02-13

  Isla Estrecho
Klockren i all sin sanning.
2005-10-06

    Lénon
Ja, den tanken slås man av ibland. Är det en tanke av vår tid? Eller har den alltid funnits? Jag tror det senare. Bra fångat.
2005-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Lucidor
Lucidor