Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara för rimmandets skull.


Sekret

jag skulle hellre ha underlivssvamp
än att som nu drabbas av skrivkramp
vad ska jag dikta om som är intressant?
Nåt som hänt eller nåt som inte är sant?
Jag måste finna ett ämne jag brinner för
alla ideér försvinner eller dör
ska jag skriva om en svart hund eller en vit katt?
om en riktigt bra dag eller om en riktig skitnatt?
torrt eller vått, varmt eller kallt?
jaja det blev några rim tillslut trots allt.




Fri vers av Lucidor
Läst 668 gånger
Publicerad 2005-08-29 21:54



Bookmark and Share


  Per Sodebjär
den där kom helt spontant, jag tror jag måste publicera den!
2005-09-12

  Per Sodebjär
betänk att du står på ett utländskt apotek
och förklarar för en svettig grek

att dina ljumskar har fått skav
det känns som kuken ramlar av

och att det varken är klamydia eller damp
utan bara helt vanlig underlivssvamp

betänk att greken sen ej förstår
du är dömd utav ditt blonda hår

att drabbas av diagnosen flatlus
som du fått på grabbarna grus
2005-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Lucidor
Lucidor