Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats tunga suck

Orden formas
Som tre droppar blod i snön
- Jag älskar dig.

Himlens färger suddas ut
Och blandas med trädens svajiga toppar

Det ekar sakta inuti min bröstkorg
Långsammare och långsammare

Ihålig



Blodet känns tunt och frånvarande


Hennes andetag
Viskar magiska sagor
I mitt trasiga hår


Hennes hjärta omfamnar mig

Fåglarnas kvitter
Blir till öronbedövande skrik
Som bara jag hör

Förvrängda ansikten
Tre droppar till
- Jag älskar dig!

Jag vill inte dö
Jag vill känna lukten av hennes kropp
Bara en gång till



Försiktigt, älskling
Hennes hand stryker varsamt min kind

I min värld slits min hud till brännande strimlor
Men hon gör det av kärlek
Och i hennes värld är det allt hon vet

Kärlek

- Jag älsk...

Orden suddas ut
Tystnaden skär i mitt hjärta
Mitt sjuka, trasiga, kärleksfyllda hjärta

Denna genomträngliga
Outhärdliga
Tystnad




Fri vers av Dimman
Läst 485 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-04 13:20



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Finner mer än ungdomligt ordsvärmeri. Du landar i mig med en fördröjning. Jag ska läsa mer.
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Dimman
Dimman