Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens anatomi

Jag står ju här
Med hjärtat
Utskuret
Det är karvat
Från min bröstkorg

Genom revben
Och bindväv,
Blodådror
Och svaga muskler
Bara för dig

I mina händer
Känns det litet
Och ynkligt
Det skakar
Och pulserar
Osammanhängande

Med trasiga hjärtslag
Överlämnar jag
Min kärlek
Mitt liv
Och mina brister
Bara till dig

Jag står
Med utsträckta händer
Som droppar
Och väntar
På känslan
Av dina fingertoppar




Fri vers av Dimman
Läst 445 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-18 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dimman
Dimman