Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta ett steg mot ljuset, vännen

Men vännen,
Du vet väl att jag älskar dig
Även om du en dag väljer
Att bränna dina svarta kläder
Och ge bort dina ärr

För utan dina svartmålade naglar,
Ditt stora, färgade hår,
Dina nakna ben i vinterkylan
Och dina cigarettluktande fingrar
Så är du ändå Du

Och det är Dig jag blev kär i

Vi är starka, du och jag
Och väljer du att se världen
Genom regnbågar och solsken
Med glittrande ögon
Så finns jag där vid din sida

Du måste inte präglas
Av självmordstankar, rakblad och tårar
Inte när du går med mig vid din sida
Jag älskar dig bara mer
Om du vill vara stark med mig

Du behöver aldrig vara rädd
För egentligen är det mörkret som ska skrämmas,
Och inte människor, livet och lyckan
Någonstans på vägen gick någonting snett, jag vet
Men nu håller jag din hand, vännen

För det är Dig jag blev kär i




Fri vers av Dimman
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-03 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dimman
Dimman