Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och oårs åren går...


Ingen statistik finns att tillgå
Jag är en i ett mörkertal

Ingen diagnos är säkerställd
Jag är ett famlande mörker

Det här är ett mycket mörkt

mörkertal




Fri vers (Fri form) av Gothian X
Läst 622 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-01-07 13:13



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Bra beskrivet!
2017-01-24

    ej medlem längre
Gör ont att läsa!
2016-06-24

    ej medlem längre
Effektiva metaforer beskriver så bra en osäker/hopplös situation.
Upprepningen av mörker, mörkertal mörkt mörkertal ger en tyngd i dikten.
2014-02-25

  Anita Hanssen
BRA!
2010-03-28

    ej medlem längre
Gillar metaforerna i denna:)
2010-02-01

  aol
bra skriftat
2010-01-08

  lycksele
Osäkerhet, ovisshet i mörker.
Det finns dom som 'uttrycker sig' genom att blockera. Jag tröstar mig. Jag är inte förloraren.
Den här dikten passar nu i mörka vintern :)
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Gothian X
Gothian X