Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigt lysande

Varför upprörde stormen havet

så att hennes allt sveptes bort

hon som fick andas livet

så oändligt för kort?


Hennes utslocknande levande

som tände själars livslågor

vilar nu evigt lysande

i universums ägor




Bunden vers (Rim) av Gothian X
Läst 647 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2012-05-12 14:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackra tänkvärda rader.
2014-02-24

  Blåbärskaj
Vacker frågeställning
2012-12-15

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Evigt lysande, Lika staden fasader med skyskrapor passar.
/Diana
2012-12-04

  Sofhia Wirström
fina rader, berör.
2012-05-26

    Anna Ahlborg
Nej, livet är inte rättvist, så mycket händer som vi ej kan förstå.
Denna text är dock mycket vacker och slår an en djupt vibrerande sträng av smärta och skönhet inom mig. (Sparar den)

"Må själens skimrande stjärna
för eviga tider lysa
i rymdens oänderlighet".
2012-05-12

  bittemi VIP
Ja, varför sveptes hennes allt bort, alldeles för kort hennes liv..tycker om din text. Bokmärker..
2012-05-12

  ResenärGenomLivet VIP
Det finns så många varför som inte får nå´t svar. Jag tänker på min syster, blott minnena är kvar. Tack för fina ord.
2012-05-12

    ej medlem längre
Jag minns denna med värme och åter igen blir man ställd över frågan "varför". Liv och rättvisa har aldrig liksom gått hand i hand och lär aldrig göra det...

Denna blir en ny favorit hos mig för att påminna mig om att inget är givet!
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Gothian X
Gothian X