Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

villskog

gammelek minns klart
stigen som nu inte finns

Kufens gång är all




Bunden vers (Haiku) av Gothian X
Läst 504 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-01-01 14:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt fin haiku. Ser eken.
2014-02-22

  Maria Natasja
mycket bra!
2013-12-11

    ej medlem längre
åh så snyggt ord: kufen! flertydligt som en haiku ska vara. jag kanske hade strukit undan ordet tyst. 4-7-5 är också ok.
2013-04-11

  aol
en så fin haiku, gillas
2013-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Gothian X
Gothian X