Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyutgåva.


Måla våren

...och vila din själ
känn din ande
du vill dig väl.

Måla våren

och känn din hamn
ro din eka, stilla iland

själen läker så såren.

Ty våren älskar att måla
dina sinnen kärlek,
och att få se dig blomstra, i sin famn.




Bunden vers (Rim) av Gothian X
Läst 1270 gånger och applåderad av 40 personer
Utvald text
Publicerad 2011-03-08 00:01



Bookmark and Share


  Iréne S Räisänen VIP
Våren målar hösten... temat finns i kontrasten. Rytmisk.
2022-09-17

  Gothian X
En höstdikt, om våren...
2022-09-04

    ej medlem längre
Grattis en utvald text!
2016-06-24

    ej medlem längre
Försöker allvarsamt! Vackert!
2016-06-24

    AgnesKenshin
fin rytm. måla våren... ska jag göra.
2014-08-29

    ej medlem längre
Vackert skrivet - ser bilder, vilsamt.
2014-02-13

  Jessica Ebbesson
Vackert målad vår! Inspirerande att läsa denna decemberruskdag!
2012-12-29

  helenita VIP
Vacker tavla!
2012-04-07

  lodjuret/seglare VIP
litet gullig, litet småfin
2011-05-20

    AA VIP
Fin text. // AA
2011-03-19

    ej medlem längre
en fin tavla...
2011-03-15

  mare VIP
Mycket vackert målad
2011-03-14

  ßluie VIP
Fin. Ärlig. Rak. Tycker om.
Konstruktivt: Du kan med fördel minska ner
med kommatecken.
2011-03-11

  Suzy med punkterna
Vilosamt vacker
2011-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Gothian X
Gothian X