Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara människa

Att vara vuxen har inget med ålder att göra
det är att göra medvetna val
När man tjaj får höra
drar man sig innanför sitt skal

Om omgivningen i sina löften brister
och man känner ett svek
självkänslan man mister
livet är ju inte på lek




Fri vers av mjuk
Läst 442 gånger
Publicerad 2005-10-25 22:04



Bookmark and Share


    Mejja
Så fint du här rimmat i och om hur det verkligen är. Kommer bakom och innanför det viktiga.
Ja det är inte åldern som bestämmer om man är vuxen.... det finns små som är stora och stora som är små.
5++++
2006-04-22

    Nicklas VIP
Att vara vuxen har inget med ålder att göra
det är att göra medvetna val


Så sant som det är skrivet! :)

Och nej, livet är inte någon lek. Du beskriver, precis som rubriken, hur det är att vara människa på ett väldigt bra vis!

Fint rim också!

Riktigt bra!
2005-11-13
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk