Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokstaver var ar ni

letar tangentbordet runt
siffror och bokstaver har bytt plats
aven om det bara blir strunt
ja, kanske inte ens en bisats mojligen en ansats

vissa tecken saknas och aven nagon prick
inte ens en liten smiley gubbe som trost
sa du far lasa texten i detta skick
tills problemet ar lost








Fri vers av prima donna
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-04 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prima donna