Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stad

jag kan måla
dina skuggor utantill
och gör det
fast mina vänner säger
är du galen

på skärmen
finns en stad
det är det enda där du inte är
annars är du parasit
överallt
staden är min
där lyser den som i mig
ett av ljusen kan vara den siste

om man inte
väntar förgäves




Fri vers av Duvetvem
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-04 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Duvetvem
Duvetvem