Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att synas

det finns inga
tomma blad
så sluta försöka
skriva dig själv
och om du ska
skriva ändå
snälla
använd inte
VERSALER
jag är faktiskt inte
blind




Fri vers av Duvetvem
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-08 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Duvetvem
Duvetvem