Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självinsikt

tillslut är det bara
du och ditt

SAMVETE

kvar


kan du se dig
själv i ögonen i
tio sekunder utan
att titta bort


kan du säga jag
är jag, okej


kan vi stå nakna
inför varandra utan
att gråta


när du inte skyggar
för det fula finns
det inte lägre




Fri vers av Duvetvem
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-07 16:15



Bookmark and Share


  Popcorntankar
F-n vad bra!
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Duvetvem
Duvetvem