Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet

är allt man kan göra att
försöka vara den
bästa man kan vara

trots att man vet att
det ändå aldrig är
tillräckligt?




Fri vers av Duvetvem
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-11 22:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag vet inte vem du är men dina tankar är klockrena:)
2010-06-11

  karenina VIP
att våga vara just den man är, det är fullt tillräckligt
2010-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Duvetvem
Duvetvem