Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Badrummet

du skriver med
fingret i
imman
och lämnar två
läppar där
för någon att
kyssa

som ett litet hallå

men när du
kommer hem är
brevlådan full
och
ingen.ingen.ingen
har tagit ut de
jävla soporna

du undrar varför det
alltid är
ingen.ingen.ingen
här

och när du
duschar igen
ser du dina
läppar i imman

oförstörda




Fri vers av Duvetvem
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-18 22:00



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Gillar denna, tror det har med tonen att gör, något ironisk och sarkastiskt. Snyggt målande i alla fall!
2010-04-18

  viola
ensamhet kan vara sorgligt.
fint skrivet,
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Duvetvem
Duvetvem