Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klockslag

vart är du
nu?
du lever och andas
nu
någonstans i världen

du finns
och kanske saknar
någon dig

men dina tankar
är
bara dina
och bara dina
att tänka

och världen stannar
ingenstans
för där lever alltid
någon
nu




Fri vers av Duvetvem
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-04 21:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar närvaron i nuet i denna text:)
2010-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Duvetvem
Duvetvem