Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Häromdan gick vi ut i T-shirt nu byter vi till vinterdäck.


Hösten som försvann

Plötsligt blev allt vitt
innan sista löven föll
- oktobervinter




Bunden vers (Haiku) av desperado
Läst 438 gånger
Publicerad 2005-10-25 22:39



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja också är vi där igen..oktober..nåja kanske inte vitt ännu men det liasom hänger i lufta..superbt haikat!!!
2008-10-01

    Florence
En riktig haikustämning, naturen och vår outsagda känsla inför den.
2005-10-26
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado