Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hängmatta


hänga mig i hängmattan
den har ett rep som sitter uppsatt mellan två träd
gungar mig i tyget
som ett litet barn som sakta vaggas till sömns




Fri vers av Bleu
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-05 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bleu