Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vintern är ett rinnande snötäcke


vintern är inte längre vinter

vit snö och blöta lovikavantar
tungt pustande andetag
tjocka termobyxor
och nerdragen mössa

vattendroppar från träden
smältande is
som rinner längs ryggraden
vår i luften
och fåglar som leker i vattenbaden






Fri vers av Bleu
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-24 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bleu