Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hej då lillan



mamma och pappa åker nu
bort med silvriga bilen
iväg till affären
som öppnar klockan halv tolv
på söndagar

jag springer springer
men jag hinner inte ikapp

står utanför och väntar
på affärsgubben
som inte öppnar
som säger hejdå
vi har stängt idag

var tog mamma och pappa vägen




Fri vers av Bleu
Läst 268 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-14 11:17



Bookmark and Share


  *Camilla*
Finner inga ord fast jag vill lämna avtryck.
Du fångade uppmärksamhet hela vägen
även om den inte var typiskt djup som
jag brukar uppskatta så
föll man till botten av frågetecken på slutet.
bravo!

-Camilla
2010-01-05

    prima donna
uschianemej, låter som en liten övergiven. Jag vill krama den lilla övergivna...KRAM
2009-06-18

  akavalie
hummm....jag hängde inte riktigt med. Men det gör inget för den var bra.
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Bleu