Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosa såpbubblor


Jag vill vara
en kärleksaffär
ett rosa paket på posten
adresserat till
vem vet vem?

Jag vill också
kunna flyga
med egna vingar
lätt som en fjäder

Men
det sitter bara
i fantasin
säger mamma
och
det är mulet ute idag




Fri vers av Bleu
Läst 342 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-01-23 10:05



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
be din mamma fara åt helvete. såhär effektivt tar man kraften ur sina barn. Anmäl henne! Du, om tar bort ordet "och" i näst sista meningen blir det än mer effektivt detta.
2009-02-09

  ArasÖ
skitbra! gillar den skarpt. :)
2009-01-25

  Nymånen
gillade "vem vet vem" väldigt mkt, vet faktiskt inte varför, men det lät bra
2009-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Bleu