Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordbajsning skulle jag tro. Makes no sense at all men vi kör på.


Basåattnivet

När du känner för att springa
Stanna kvar
När du känner för att stanna
Spring med allt du har




Fri vers (Fri form) av JohannaSkogh
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-05 14:56



Bookmark and Share


  Hans Christian
Väldigt kulig liten text ! Gillades :o)
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

JohannaSkogh
JohannaSkogh