Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Greeting from another place on earth

In the darkest day
Put on our favorite track
And remember,
I'm not gone forever
One day I'll come back




Fri vers av JohannaSkogh
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-28 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JohannaSkogh
JohannaSkogh