Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I will

When you cry
They won't understand
When you are scared
They won't take your hand

But I will

When you are cold
They won't hold you tight
When your road is dark
They won't be your light

But I will

I will




Fri vers av JohannaSkogh
Läst 420 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-30 12:48



Bookmark and Share


  Jer
Det hör jag med, texten är som början till en fin låt.
Bra.
2009-08-03

  dweeb
Borde kunna tonsättas!
Bra!
2009-07-30
  > Nästa text
< Föregående

JohannaSkogh
JohannaSkogh