Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akrobatik är en hynda

öppnar jag mina höfter för dig
dricker vi vigvatten
och gör akrobatiska konster i ljuskronan
slipade som kristallerna
ögonpaljetter bedjande
mina hälsporrar din länd
rämnar våra fingerborgars murar
mjälthugger sista försvaret
rullar runt och spelar död





Fri vers av prima donna
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-06 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prima donna