Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en säng i slutet av oktober

Så nära som kroppar kan komma
utan att beröra

Den sista värmen i världen
fanns endast mellan oss

När mina fingertoppar vandrade
längs din ryggrad,
skälvde alla jordens grenar
Med dina lätta andetag
fick du löven att falla

Ditt guldblonda hår,
färgade av sig på varenda
stilla sovande äng

När du vände dig om
och din blick stannade vid min,
flydde solen
för att inte bli bländad.

Du lade din arm över mitt bröst
dina fingrar greppade hårt i min tröja
som om du höll fast,
för att ögonblicket inte skulle försvinna

Du log och viskade tyst:
"Vi fick sommaren att dö till slut"




Fri vers av Jazz Baronen
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-05 23:37



Bookmark and Share


  karenina VIP
ömt och fint beskrivet av ett varmt minne
2010-04-17

  sellout
åh vilka bilder jag får när jag läser och fullkomligt älskar slutet.
2010-03-01

  *Camilla*
Min rygg reste sig hårsäck för hårsäck
och letade sig över armar och ben
genomskådande briljans
det är mina tankar, ord och känslor
om det här

vilken
känsla

-Camilla
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Jazz Baronen
Jazz Baronen