Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss


Hon,

Som en viskning,
mot din kind


Täcker dina läppar,
med en andedräkt av
pepparmint

färgad röd
av hennes leende,
din

var hon,
någonsin?




Fri vers (Fri form) av Jazz Baronen
Läst 271 gånger
Publicerad 2016-07-05 02:39



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En tråd av kärlek mellan hon och han
2016-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Jazz Baronen
Jazz Baronen