Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A

Sommaren glittrar mot vattnet
Den törstiga vägen
sjunger under våra fötter

Dina smala handleder
Runt mina tunna axlar


Luften vibrerar över asfalten
Darrande händer leker pappersflygplan
utanför den öppna bilrutan

Din tystnad
Mina nervösa sånger


Vi har flytt våra plikter
Att något som känns evigt
bara kan vara så kort

Ditt leende och dina glittrande ögon
Mina svarta moln


Vi dansar i den tunga natten
Jag försöker hålla takten
och du är musiken

Din värme i sommarnatten
bredvid min


Jag kommer aldrig kunna få dig


Jag kommer aldrig kunna nå dig.




Fri vers av Jazz Baronen
Läst 278 gånger
Publicerad 2016-06-16 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jazz Baronen
Jazz Baronen