Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje dag är en kamp

Ingen människa är fullkomlig.
Allra minst jag.

Nu vill jag bli hel igen.
Nu vill jag bli jag.




Fri vers av Neela_32
Läst 388 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-01-06 13:28



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint! :)
2011-02-27

  En strimma av guld
En stark dikt om att ha rätten att bli accepterad och få vara sig själv fullt ut. Bra skrivet!
2010-04-15

  Quasimodo
Ett starkt uttryck för det vi behöver vara och bli !!
2010-01-25

  Larz Gustafsson VIP
Instämmer med alltsammans för egen del.
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Neela_32
Neela_32