Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stolt moster


Albin

Mitt hjärta klappar
Ditt leende får mig att smälta

Busiga nyfikna ögon
Knubbiga händer
Runda kinder

Du sträcker upp dina armar
Vill att jag ska fånga dig
Jag kramar dig hårt

Mitt hjärta klappar
Du är ett mirakel





Fri vers av Neela_32
Läst 434 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-01 10:57



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Mirakel! :)
2011-03-04

  Kalle.O
Jag vill också ha ett sånt "mirakel"!!
Fiiin!
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Neela_32
Neela_32