Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är så tyst

Det värker i mitt hjärta
Av saknad
Du finns i mina tankar dag som natt

Allt är så tyst
Saknar ljudet av små fötter
Saknar dina kramar

Det värker i mitt hjärta
Men snart är du här hos mig
Längtar





Fri vers av Neela_32
Läst 455 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-03 16:30



Bookmark and Share


  Quasimodo
Känns som längtan till ett, eller att få ett barn !?
2010-01-27

    En klar stjärna
Bara stolta mostrar, saknar ljudet av de småfötterna!
2008-09-21

  Larz Gustafsson VIP
Ditt barn, förmodar jag...Eller kanske småsyskon?
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Neela_32
Neela_32