Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fråga

Om jag frågade dig om kärleken
Vad skulle du svara då?
Skulle du berätta om oändlig kärlek och lycka?
Eller skulle du berätta om hat och avundsjuka?

Skulle du tala om för mig hur jag ska älska?
Eller skulle du inte svara
Utan låta mig själv svaren finna

Om jag frågade dig om livet?
Vad skulle du svara då?
Skulle du berätta om livets sanningar?
Eller skulle du berätta om svek och lögner?

Skulle du tala om för mig hur jag ska leva?
Eller skulle du inte svara
Utan låta mig själv svaren finna







Fri vers av Neela_32
Läst 393 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-03 16:25



Bookmark and Share


  Quasimodo
Viktiga och nödvändiga frågor att ställa sig själv och till människor nära en !! Att ge och få av allt, av både gott och ont, att växa i sig själv och till sig själv i de inskter och kärlek de ger !!
2010-01-27

  bergsdotter
du skulle få finna svaren helt
själv. fast med en knuff i ryggen och
stöttande på sidan om.

för man måste hitta sin egna mening
i allt och inte lyssna på vad andra tycker
om "de och de".

och du,
det var en bra fråga.
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Neela_32
Neela_32