Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somliga tavlor blir aldrig målade

Du målar bilder med dina fingertoppar
mjuka fjäderlätta, nuddar mitt skinn
akvarellstryker mitt ansikte
min panna en färgpannå
skissar fram kroppskonturer med ditt bläck
över och i mitt bröst trollar du fram de vackraste färgerna i olja




Fri vers av prima donna
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-08 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prima donna