Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckeln

Nyckeln till mitt hjärta är min nyckel till friheten

Nyckel till mitt hjärta har försvunnit

Nyckeln till mitt hjärta vill jag ge till dig

Nyckeln till mitt hjärta är rostig

Nyckeln till mitt hjärta vart finns den ?

Nyckeln till mitt hjärta har du alltid min vän

Nyckeln till mitt hjärta

DIN KÄRLEK




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-07 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman