Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vandrar genom historien med hjälp av mina anteckningsböcker.


S.E.R

Vill men samtidigt inte

Ger mig ut på en okänd väg

Långt hemifrån

Sårbar

Ensam

Rädd

Försöker bygga upp ett vägg

Men låter dig smita in ändå

Vart är mitt försvar ?




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 394 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-03 04:20



Bookmark and Share


  Rebella
Gillar det hemlighetsfulla.....

kraften att bryta en vägg...ofta svår..men när det väl inträffar svårt att hitta försvar=)..
2014-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman