Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nytt gammalt skräp


En kamp

Kämpar varje dag

Mot mig själv

Mot mina tankar

Mot mina känslor

Försöker slå bort dom

Förneka dom

Låtsas som om dom inte finns

Jag förlorar varje gång.




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 434 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-12 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman