Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inlåst

Din doft dröjer sig kvar

Minnena kommer tillbaka

Dina pigga ögon

Ditt lite sneda leende

Så mycket känslor

Så många tankar

En doft

Och miljoner minnen

Bevarade inom mig i all evighet

Dolda för resten av världen

Men säkert inlåsta i mitt hjärta.......




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 391 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-07 20:46



Bookmark and Share


  Rebella
Vackert skrivet....

Får hoppas nyckeln blir funnen =)

i livets oändliga oförutsägbara...
2014-04-10

  aol
ja så igenkännande, så trffsäkert du svingar pennan här,
2012-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman