Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skräppoesi eller bara dravel-


Ord o bokstäver

Ord som bara kommer över en som hamnar på papper.

Ord som betyder och känns.

Ord som ger tröst och värme.

Ord som beskriver.

Ord som förstör.

Orden är många.

Orden är stora.

Orden vi yttrar.

Några bokstäver på ett papper.

Tankar vi minns.




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 414 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-23 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman