Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barndom

minnen
som en flimrande film
bakåt
svindlande strömvirvel

barndom

blodröd smärta
svartaste förtvivlan
färglös bitter klarsyn

inga porlande skratt
ingen sorglös lek
inte trygg idyll

Långt från Bullerbyn
var det bråttom
att bli vuxen







Fri vers av desperado
Läst 384 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-08 22:15



Bookmark and Share


    Louvisa
Klarsynt som du är har du nu sett. Gå vidare.
Berörande text.
Helgjuten från titel till sista raden. Mycket bra skriven.
2010-04-10

    Bodil Sandberg
Så fruktansvärt att behöva växa upp på så vis i blodröd smärta och svartaste förtvivlan!!dina rader går rakt in så gripande sorgeligt!!!

inga porlande skratt
ingen sorglös lek
långt från Bullerbyn
var det bråttom
att bli vuxen
2010-04-09
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado