Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var Du som vann


Jag såg dig i snön
du var så ensam
du grät så stilla
av förödande sorg
du var så hemlös
så kärlekslös
i din frusna borg
och jag ville rädda
dig men du såg
inte längre mig
och ingen kunde
rädda det som du
hade förlorat
ingen kunde beröra
det som inte fick
beröras mer

ingen kunde hjälpa
dig till ro utom just du
det fanns inga genvägar
ingen avgränsbar bro
till livet du till slut fann
livet som du lever nu
och ser du vackra
det var ju Du som vann




Fri vers av SeXara
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-08 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara