Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arm i arm i Europa

En man och en kvinna
gick tysta arm i arm
inget särskilt med det
tyckte nog de som såg

Såg en medelålders man
med en jämnårig kvinna
gående mitt i staden
vem brydde sig om det

En vanlig torsdag
tillsammans arm i arm
någonstans i Europa
en kvinna och en man

Betyder det något alls
för honom att jag gick där
så tätt intill jag vågade
andlöst tyst och förnöjd

Han går samma väg idag
håller en kvinnas hand
jag går i ett annat land
tillsammans med min man












Fri vers av desperado
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-08 17:29



Bookmark and Share


  Jaseph
En berättande dikt med en enkel form och ett berörande innehåll.
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado